ΑΝΘΡΩΠΟΙ

(αλφαβητικά)

Αλεξανδρής Ανδρέας

Ο Ανδρέας Αλεξανδρής γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο. Η μητέρα του Ιζαμπέλλα, διατηρούσε επί σειρά ετών, αίθουσα δεξιώσεων (Ιζαμπέλλα Palace) και κομμωτήριο (Ιζαμπέλλα) στον δήμο μας.

Ο Ανδρέας είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί κτήμα δεξιώσεων. Κατοικεί τα τελευταία 30 χρόνια στην περιοχή του 6ου Διαμερίσματος (περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου), στην οδό Κατσίμπα. Έχει συμμετάσχει στο παρελθόν στις δημοτικές εκλογές.

Ο Ανδρέας θα είναι υποψηφίος δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου συμβάλλοντας με την εμπειρία του ως ελεύθερος επαγγελματίας και ως γέννημα θρέμμα της πόλης μας στην προσπάθειά μας.

Αλεξανδρής Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος Αλεξανδρής γεννήθηκε το 1989 και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο. Η μητέρα του Ιζαμπελλα, διατηρούσε επί σειρά ετών κομμωτήριο στον δήμο μας. Ο πατέρας του, ήταν δημοτικός υπάλληλος και πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί. Κατοικεί στη περιοχή του 6ου διαμερίσματος (περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου) στην οδό Κατσίμπα.

Ο Κωνσταντίνος είναι πτυχιούχος τεχνικός οχημάτων με κρατική πιστοποίηση κι εργάζεται σε γενικό επισκευαστικό κέντρο αυτοκινήτων στην Ηλιούπολη τα τελευταία 11 έτη.

Ο Κωνσταντίνος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου συμβάλλοντας με την εμπειρία του ως τεχνικός και ως γέννημα θρέμμα της πόλης μας στην προσπάθεια μας.

Ασημάκης Κώστας

Ο Κώστας Ασημάκης γεννήθηκε το 1973 και ζει με την οικογένειά του, τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του, από το 1997 στον Άγιο Δημήτριο.

Ο Κώστας δραστηριοποιείται επί 28 έτη στον κλάδο των ειδών κιγκαλερίας και διατηρεί κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Ο Κώστας είναι καλός φίλος, στενός συνεργάτης από τα πρώτα βήματα της Πρωτοβουλίας Αγίου Δημητρίου και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό μας, εστιάζοντας στην ανάδειξη των προβλημάτων των επαγγελματιών της πόλης μας και τη στήριξη της ανάπτυξης της τοπικής αγοράς.

Βαζαίου Βασιλική

Η Βασιλική Βαζαίου, δικηγόρος με σπουδές στην Perugia της Ιταλίας, κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου με όπλο τις νομικές της γνώσεις και την επί σειρά ετών προσφορά της ως γραμματέας γυναικών της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία ήταν και υποψήφια πρόεδρος στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές.

Βαληλής Στέλιος

Ο Στέλιος Βαληλής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 και κατάγεται από το Μεσότοπο Λέσβου. Διαμένει στην περιοχή του Ασυρμάτου και οι γονείς του είναι ο Φώτης Βαληλής και η Γεωργία Καραχάλιου.

Eίναι απόφοιτος επαγγελματικού Λυκείου τουριστικών επιχειρήσεων και πτυχιούχος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού. Κατέχει επιμορφωτικές γνώσεις για την υγεία το περιβάλλον και τον Καταναλωτή. Από το 2010 είναι ειδικός ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, εργάζεται ακόμα και σήμερα στο ενεργητικό του στις πιο δημοφιλείς αθηναϊκές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στο αντικείμενο του food and beverage department. Συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Ο Στέλιος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου στηρίζοντας την κοινή μας προσπάθεια για μια πόλη που διεκδικεί το μερίδιο που την αναλογεί στις εξελίξεις στο παράκτιο μέτωπο.

Βασιλάκου Μαρία

Η Μαρία Βασιλάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο. Είναι κόρη του Αλέξανδρου Βασιλάκου, επί σειρά ετών υπαλλήλου του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Η καταγωγή της είναι από την Καρδίτσα.

Μετά το 3ο Λύκειο Αλίμου στον Άγιο Παντελεήμονα αποφοίτησε από τη Σχολή Βρεφονηπιαγωγών Π.Ε.Β.Ε.Σ, ενώ έχει πάρει και πτυχίο Πληροφορικής από το Ι.Ε.Κ. Ξυνή. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Το 2014 συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του κύριου Φάνη Οικονομακου.

Η Μαρία είναι μια νέα κοπέλα, γέννημα θρέμμα της πόλης μας, η οποία ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Αγίου Δημητρίου θα συμβάλλει ουσιαστικά στην προσπάθειά μας με το δυναμισμό και την ποιότητά της.

Βασιλαράκος Ρήγας

Ο Ρήγας Βασιλαράκος κατάγεται από το Δίστομο Βοιωτίας και είναι πατέρας δύο παιδιών. Είναι συνταξιούχος του ΟΤΕ. Υπήρξε επί σειρά ετών υπεύθυνος ακαδημιών του ΠΑΟ Αγίου Δημητρίου, της ιστορικής Μπάρτσα, και ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού για δέκα χρόνια.

Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας στον Άγιο Δημήτριο. Ο Ρήγας θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου, εισφέροντας την πολύτιμη εμπειρία του στα αθλητικά πράγματα στην κοινή μας προσπάθεια.

Με τον Ρήγα μας συνδέει μακρόχρονη οικογενειακή φιλία, η στήριξη του με τιμά και τον ευχαριστώ θερμά για αυτό.

Βασιλοπούλου Νάντια

Η Νάντια Βασιλοπούλου γεννήθηκε, από γονείς μετανάστες με καταγωγή από την Ηλεία, στο Μόντρεαλ του Καναδά όπου έζησε έως τα 8 της χρόνια. Ζει με τα δύο παιδιά της στην περιοχή του Ασυρμάτου από το 2005. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με ειδικότητα Τεχνολόγου Ιατρικών Εργαστηρίων και εργάζεται στη διεύθυνση διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και διοικητικής υποστήριξης του Υπουργείου Υγείας από το 2001.

Είναι ενεργό μέλος της ΔΑΚΕ Υπουργείου Υγείας και αναπληρωματικό μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου του υπουργείου. Η Νάντια Βασιλοπούλου είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου και 1ο αναπληρωματικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης μας.

Η Νάντια θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου εκπροσωπώντας ένα δυναμικό τμήμα του γονεϊκού κινήματος της πόλης μας.

Γεωργόπουλος Νίκος

Ο Νίκος Γεωργόπουλος είναι ένας άνθρωπος με μακρά ιστορία στα δημοτικά πράγματα του Αγίου Δημητρίου. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο των κατασκευών.

Επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος, έχει διετελέσει αναπληρωτής δήμαρχος και αντιδήμαρχος τεχνικών έργων.

Η συμμετοχή του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της Πρωτοβουλίας Αγίου Δημητρίου θα συνεισφέρει σε πολύτιμη εμπειρία στην ομάδα μας.

Γιαννακοπούλου Άννα

Η Άννα Γιαννακοπούλου, νέα κοινωνικός επιστήμων, με προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, γέννημα θρέμμα του Αγίου Δημητρίου και με έντονη δραστηριοποίηση στις τάξεις της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας ως γραμματέας της νομαρχιακής της Β1 ΟΝΝΕΔ και μέλος της τοπικής οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ, συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας Αγίου Δημητρίου στην προσπάθειά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Γουσέτη Δήμητρα

Η Δήμητρα Γουσέτη γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο. Είναι μητέρα ενός παιδιού 9 ετών. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο American University of Athens και εργάστηκε από το 2009 έως το 2017 σε μεγάλες πολυεθνικές τεχνικές εταιρείες με ειδίκευση την οδοποιία. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας σε οικογενειακή επιχείρηση στο νησί καταγωγής της, την Πάρο.

Η Δήμητρα είναι επικεφαλής του Τομέα Γυναικών της Ένωσης Κεντρώων, Αντιπρόεδρος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών και πολιτεύτηκε το 2015 στην περιφέρεια Κυκλάδων με την Ένωση Κεντρώων.

Η Δήμητρα θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου συμβάλλοντας με την επιστημονική της επάρκεια ως πολιτικός μηχανικός αλλά και ενεργή γυναίκα στα πολιτικά πράγματα, στην προσπάθειά μας.

Γρηγοράκης Δημήτρης

Ο Δημήτρης Γρηγοράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο. Είναι πατέρας ενός γιου, του Μιχάλη. Εδώ έζησε τα παιδικά του χρόνια και διατηρούσε για 33 χρόνια εργαστήριο ταπετσαρίας επίπλων και διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

Παρακολούθησε μαθήματα αγιογραφίας και ζωγραφικής επί 4 έτη. Συνέβαλλε επί 30 μήνες στην αγιογράφηση του Ιερού Ναού “Η Γέννηση της Θεοτόκου” που βρίσκεται στο θέρετρο αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας στο Ζούμπερι.

Ο Δημήτρης Γρηγοράκης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου. Είναι ένας άνθρωπος που αποτελεί σημείο αναφοράς στη γειτονιά μας και έχει συμμετάσχει στο παρελθόν στις αυτοδιοικητικές εκλογές με εξαιρετικές επιδόσεις.

Γρηγορίου Βασίλειος

Ο Βασίλης Γρηγορίου, με καταγωγή από τη Φωκίδα, κατοικεί στον Άγιο Δημήτριο από το 1980, είναι έγγαμος με την οικονομολόγο Αικατερίνη Μπράφα, με καταγωγή από την Κράψη Ιωαννίνων, και έχει δύο παιδιά επιστήμονες.

Είναι συνταξιούχος, με 42 συντάξιμα χρόνια, του Υπουργείου Υποδομών (τ. ΥΠΕΧΩΔΕ) και πρόεδρος της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης (Ε.Κ.Ο.) Συνταξιούχων της Νέας Δημοκρατίας. Είχε εκτεθεί εκ νέου στα αυτοδιοικητικά του Αγίου Δημητρίου στο παρελθόν.

Συστρατεύεται με την προσπάθειά στην Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών της πόλης.

Ζέρβας Γιώργος

Ο Γιώργος Ζέρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο και είναι πατέρας δύο παιδιών. Είναι δημοτικός σύμβουλος του Αγίου Δημητρίου, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος (2014-2017) και γραμματέας (2008) του δημοτικού συμβουλίου, αντιπρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης (2010) και πρωτοστάτησε ως επικεφαλής της διαπαραταξιακής επιτροπής για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην αποκαθήλωση 33 παράνομων κεραιών.

Υπήρξε εκπρόσωπος των μελών του 5ο ΚΑΠΗ από την ίδρυσή του από τον αείμνηστο Νίκο Λαζαρόπουλο 2009) έως το 2013. Έχει διατελέσει επίσης αντιπρόεδρος της τοπικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στον Άγιο Δημήτριο (2017) καθώς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της επανειλημμένα.

Ο Γιώργος Ζέρβας θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου και θα συμβάλλει σημαντικά με την μακρόχρονη εμπειρία του στα τοπικά πράγματα της πόλης στην προσπάθειά να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών του Αγίου Δημητρίου.

Ηλιόπουλος Φώτης

Ο Φώτης Ηλιόπουλος γεννήθηκε το Μάιο του 1964 στην Αθήνα. Μετανάστευσε με τους γονείς του στο Τορόντο του Καναδά όπου τελείωσε το δημοτικό και δύο τάξεις του γυμνάσιου στο αγγλικό σχολείο. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1978. Είναι παντρεμένος και μένει στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου από το 2000.

Πτυχιούχος του αμερικανικού κολεγίου Deree με BA computer science. Το 2007 ανέλαβε διευθυντής μηχανογράφησης στην ΑΤΕ κάρτα και τώρα εργάζεται στην μηχανογράφηση της Τράπεζας Πειραιώς. Έχει λάβει μέρος στην θεατρική ομάδα της ΟΤΟΕ για 7 συνεχόμενα έτη και τώρα είναι μέλος της πρώτης θεατρικής ομάδας του Αγίου Δημητρίου. Επίσης παρακολουθεί μαθήματα ζωγραφικής στα σεμινάρια μου παραδίδει ο Δήμος.

Ο Φώτης Ηλιόπουλος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου, υποστηρίζοντας την κοινή προσπάθειά για έναν Άγιο Δημήτριο με ισχυρό πολιτιστικό αποτύπωμα.

Καρακάση Αθανασία

Η Αθανασία Καρακάση γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία.

Εργάστηκε επί σειρά ετών ως υπεύθυνη κεντρικού καταστήματος εστίασης στον Άγιο Δημήτριο.

Η Αθανασία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου συντασσόμενη στο κοινό μας όραμα για μια πόλη με τοπική ανάπτυξη, με στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, ιδίως στον κρίσιμο τομέα της εστίασης.

Κοτσόπουλος Δημήτρης

Ο Δημήτρης Κοτσόπουλος γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο. Οι γονείς του είναι ο Λεωνίδας, απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, και η Ελευθερία Καμπέρη, το γένος Δαρεμά. Είναι παντρεμένος με την ιατρό-νεφρολόγο Κωνσταντίνα Τσαντήλα.

Ολοκλήρωσε το σχολείο στο 1ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου και είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Πάντειου Πανεπιστημίου. Ήταν υπόψηφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Λαζαρόπουλου το 2006. Διετέλεσε γενικός γραμματέας του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Αγίου Δημητρίου. Υπήρξε μέλος του Συστήματος Προσκόπων Αγίου Δημητρίου. Υπήρξε ειδικός σύμβουλος του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων την περίοδο 2008-2009. Αρθρογράφησε τακτικά σε ειδησεογραφικά sites και από το 2016 είναι αρχισυντάκτης του ενημερωτικού δελτίου της Πρωτοβουλίας Αγίου Δημητρίου.

Με τον Δημήτρη με συνδέει μακρόχρονη φιλία από την περίοδο της συνύπαρξης μας στο Πάντειο Πανεπιστημιο και η Πρωτοβουλία αποτελεί κοινό μας δημιούργημα.

Κούκος Γιώργος

Ο Γιώργος Κούκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο, όπου διαμένει με τη σύζυγό του Αντωνία και τα δύο παιδιά του. Συνδέεται συγγενικά με την οικογένεια Καράμπαμπα καθώς η αδελφή του είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Καράμπαμπα.

Μετά την ολοκλήρωση του σχολείου, εισήχθη στην ΣΤΥΑ, ξεκινώντας την καριέρα του στην Πολεμική Αεροπορία, από την οποία αποστρατεύτηκε ως Αντισμήναρχος ε.α. (Τ). Υπηρέτησε σε διάφορες περιοχές της πατρίδας μας, στις βασικότερες μάχιμες μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Γιώργος Κούκος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου, συμβάλλοντας στην προσπάθειά μας με την πλούσια διοικητική εμπειρία του από τις ένοπλες δυνάμεις.

Λέκκα Χρυσούλα

Η Χρυσούλα (Σούλα) Λέκκα κατοικεί στον Άγιο Δημήτριο από το 1981, με τον σύζυγό της Κώστα Λέκκα και τα δύο παιδιά της, Γιώργο και Δημήτρη. Διατηρούσε επί σειρά ετών ανθοπωλείο επί της λεωφόρου Αγίου Δημητρίου.

Διετέλεσε γραμματέας και υπεύθυνη κινητοποίησης της τοπικής οργάνωσης Αγίου Δημητρίου της Νέας Δημοκρατίας και είναι αναπληρωματική υπεύθυνη γυναικών της Β1 ΝΟΔΕ.

Η Χρυσούλα (Σούλα) Λέκκα θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου, της οποίας αποτελεί ιδρυτικό μέλος, συμβάλλοντας με την πολύτιμη πολιτική εμπειρία της στην προσπάθειά μας για την αλλαγή στην πόλη μας.

Λεωνίδα Ελένη

Η Ελένη Λεωνίδα γεννήθηκε το 1993 και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο. Ο πατέρας της είναι ο πυροσβέστης Λουκάς Λεωνίδας και η μητέρα της Ευσταθία Συκουτεμή, γέννημα θρέμμα Αγίου Δημητρίου και βοηθός μικροβιολόγου στο Κρατικό Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός». Έχει καταγωγή από την Πάνορμο και το Μαλανδρίνο Φωκίδος.

Έχει σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις, καθώς και Επικοινωνία στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Επίσης, είναι φοιτήτρια του τμήματος Executive Master in Business Administration (ΕΜΒΑ) στο Πανεπιστήμιου του Strathclyde της Σκωτίας. Εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως Account Executive σε εταιρία Δημοσίων Σχέσεων και Στρατηγικής Επικοινωνίας. Είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ανθέων Αγίου Δημητρίου. Ήταν υποψήφια με τον κ. Οικονομάκο στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Η Ελένη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου επιδιώκοντας να θέσει στο επίκεντρο των τοπικών πραγμάτων τα ζητήματα που απασχολούν τη νέα γενιά.

Λιναρδόπουλος Τάσος

Ο Τάσος Λιναρδόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο, όπου τελείωσε το σχολείο. Ακολούθως σπούδασε στην Μεγάλη Βρετανία, όπου έλαβε πτυχίο και μεταπτυχιακό πάνω στο Σχέδιο.

Επέστρεψε στην Ελλάδα όπου έκτοτε εργάζεται σαν project manager στον χώρο της διακόσμησης εσωτερικών χώρων και των κατασκευών. Συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2014. Ο Τάσος Λιναρδόπουλος είναι γείτονας, καλός φίλος και ένα λαμπρό μυαλό με μεγάλο ζήλο και πολύ μεράκι με ό,τι καταπιάνεται.

Ο Τάσος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου, συμβάλλοντας με την επιστημονική του γνώση, την επαγγελματική του εμπειρία αλλά, πρωτίστως, την αγάπη του για τον Άγιο Δημήτριο στην προσπάθειά να ανασχεδιάσουμε τη διαχείριση και αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων της πόλης.

Μαρινάκης Γρηγόρης

Ο Γρηγόρης Μαρινάκης γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης και την Ικαρία. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Δικτύων.

Εργάζεται ως στέλεχος σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών, ενώ έχει εργαστεί σε ερευνητικά προγράμματα στον "Δημόκριτο". Είναι τέως πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Σμύρνη. Υπήρξε υπεύθυνος σχολής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και μέλος της Γραμματείας πόλης της ΔΑΠ.

Ο Γρηγόρης είναι καλός φίλος, στηρίζει την προσπάθειά μας με την πολιτική και επιστημονική του κατάρτιση και συμβάλλει σημαντικά στη διαμόρφωση του προγράμματος της Πρωτοβουλίας Αγίου Δημητρίου σε ζητήματα νέων τεχνολογιών.

Μουχαμέτσινα Ντιάνα

Η Ντιάνα Μουχαμέτσινα (Τσάφου) γεννήθηκε στην Ρωσία. Διαμένει στην περιοχή του Ασυρμάτου στον Άγιο Δημητριο πάνω από 10 χρόνια. Αποφοίτησε απο το ΤΕΙ Αθηνών το 2013 και εργάζεται ως φυσικοθεραπεύτρια.

Εμπλουτίζει συνεχόμενα τις γνώσεις της στον τομέα αυτό για να προσφέρει άμεσα και αποτελεσματικά τις υπηρεσίες της σε ανθρώπους που την χρειάζονται.

Η Ντιάνα θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου και θα συμβάλλει με τις γνώσεις της στην προσπάθειά μας για αναβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών προς τους δημότες.

Μπαλωμένου-Τζαβάρα Κωνσταντίνα

Η Κωνσταντίνα Μπαλωμένου-Τζαβάρα γεννήθηκε στο Αγρίνιο, είναι έγγαμη, σύζυγος αρχιτέκτονα μηχανικού και μητέρα ενός παιδιού. Τα τελευταία 20 έτη διαμένει μόνιμα στον Άγιο Δημήτριο, πλησίον του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου.

Με σπουδές στο σχέδιο και τη διακόσμηση, έχει εργαστεί επί 25 έτη σε αρχιτεκτονικό γραφείο με αντικείμενο μελέτες ξενοδοχείων και κατοικιών.

Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στην οργανωτικότητα και τις χειροτεχνικές τέχνες, φιλοδοξεί, με την υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου, να φέρει χρώμα, φαντασία και ενεργητικότητα στην καθημερινή ζωή των συνδημοτών μας.

Μπαρκονίκος Ανδρέας

Ο Ανδρέας Μπαρκονίκος γεννήθηκε το 1990, μεγαλωμένος στο Μπραχάμι. Είναι παντρεμένος με την Ανδριανή Αλεξίου και πατέρας δύο παιδιών.

Φοίτησε στο 2ο Γυμνάσιο και στο 3ο Γενικό Λύκειο Αγίου Δημητρίου και είναι τελειόφοιτος του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διατηρεί με τη σύζυγό του τεχνική εταιρεία και αναπτύσσει έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα.

Ο Ανδρέας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου στην κοινή μας προσπάθεια για μια πόλη ανθρώπινη και βιώσιμη για τα παιδιά μας.

Νταρουίς Γιάννης

Ο Γιάννης Νταρουίς γεννήθηκε το 1985 και είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής Ασυρμάτου. Τελείωσε το 1ο Γυμνάσιο (Στρογγυλό) και μετά αποφοίτησε από το 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγίου Δημητρίο με ειδικότητα “οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων”.

Εργάζεται ως μάγειρας σε ταχυφαγείο, ενώ από τα μαθητικά του χρόνια σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών εργάζεται σε διάφορους τομείς και επί σειρά ετών σε καταστήματα εστίασης ως διανομέας στην πόλη μας. Είχε κατέλθει υποψήφιος με την παράταξη του κ. Οικονομάκου στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Η αγάπη του για τον Άγιο Δημήτριο και η ανησυχία του τον ανάγκασαν να ασχοληθεί με τα κοινά επιλέγοντας να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου επιδιώκοντας να εκφράσει τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και συνεπώς τις ανάγκες μιας νέας γενιάς που εξωθείται στο εξωτερικό ή στο περιθώριο.

Πάνου Σοφία

H Σοφία Πάνου, το γένος Δεδεγκίκα, γεννήθηκε το 1988 και είναι γέννημα θρέμμα του Αγίου Δημητρίου με καταγωγή από τα Μέθανα. Τελείωσε το 2ο Λύκειο Αγιου Δημητρίου.

Υπήρξε μέλος όλων των γυναικείων Εθνικών Ομάδων μπάσκετ έως το επίπεδο των νεανίδων, ενώ υπήρξε παίκτρια στο τοπικό σωματείο της Δάφνης. Τα τελευταία δέκα χρόνια είναι ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης και σήμερα διατηρεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της Αγίου Δημητρίου.

Η Σοφία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου συμβάλλοντας με την πολύτιμη εμπειρία της στο τομέα του αθλητισμού και της τοπικής αγοράς.

Παπαδάκης Βασίλης

Ο Βασίλης Παπαδάκης είναι γέννημα θρέμμα του Αγίου Δημητρίου, κατοικώντας στην περιοχή της Σουλίου από το 1959.

Παράλληλα με την επαγγελματική του ενασχόληση ως ελεύθερος επαγγελματίας ασχολείται με το λαϊκό τραγούδι εδώ και δεκαετίες.

Ο Βασίλης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου, στηρίζοντας την προσπάθειά μας για πολιτική αλλαγή στην πόλη μας.

Παπαδημητρίου Νίκος

Ο Νίκος Παπαδημητρίου κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου, συμμετέχοντας για δεύτερη συνεχή φορά στις δημοτικές εκλογές στην πόλη μας.

Γεννήθηκε το 1969, σπούδασε στο Μαθηματικό του Πανεπιστημίου Κρήτης και είναι πατέρας μιας κόρης. Επαγγελματικά απασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον εκπαιδευτικό και ασφαλιστικό κλάδο επί σειρά ετών. Δραστηριοποιείται πολιτικά ως ενεργό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια της Πρωτοβουλίας Αγίου Δημητρίου προτάσσοντας την ανάγκη εκπροσώπησης των δυναμικών στρωμάτων της πόλης.

Παπαπέτρου Σοφία

Η Σοφία Παπαπέτρου είναι γέννημα θρέμμα κάτοικος του Αγίου Δημητρίου με σπουδές Πληροφορικής και Επικοινωνίας καθώς και σπουδαίες καλλιτεχνικές αναζητήσεις, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό την αθεράπευτη αγάπη για την πόλη μας και τους συνδημότες, οι οποίοι την αγαπούν ιδιαιτέρως.

Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Η Σοφία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου.

Ρέππα Ολυμπία

Η Ολυμπία Ρέππα γεννήθηκε το 1977 με καταγωγή από το Φανάρι Ηλείας. Είναι απόφοιτος της Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος διπλώματος πιάνου, αναγνωρισμένου από το κράτος.

Είναι ελεύθερη επαγγελματίας και διατηρεί τη Μουσική Σχολή “Συλφίδες” στην οδό Καπετανάκη από το 2006.

Η Ολυμπία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου ενισχύοντας περαιτέρω το πολιτιστικό στίγμα της παράταξής μας, ιδίως στον τομέα της διασύνδεσης του Πολιτισμού με την τοπική ανάπτυξη.

Ρούμελη Μαρία

Η Μαρία Ρούμελη γεννήθηκε το 1981 και είναι αρραβωνιασμένη με τον Νίκο Καραμπούλη. Είναι μητέρα ενός παιδιού, του Χαράλαμπου, που μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο και αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Αγίου Δημητρίου.

Η Μαρία είναι εκπαιδευτικός στα ΙΕΚ ΑΛΦΑ, στον τομέα Ομορφιάς. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, διατηρούσε κατάστημα (Divine) στον Άγιο Δημήτριο και εργάστηκε ως υπεύθυνη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί σειρά ετών.

Η Μαρία Ρούμελη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου συμβάλλοντας με τη δυναμική της προσωπικότητα στην κοινή μας προσπάθεια για να αλλάξουμε τη σημερινή εικόνα της πόλης μας.

Στουραΐτη Γεωργία

Η Γεωργία Στουραΐτη, το γένος Ευδαίμων, μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο. Είναι παντρεμένη με τον Λίγκρη Ευάγγελο, το γένος Δημοπούλου, γέννημα-θρέμμα Αγίου Δημητρίου και έχουν δύο παιδιά, τον Μάνο και την Κατερίνα. Διαμένει στην περιοχή του Ασύρματου.

Έχει σπουδάσει αισθητική και έχει 18 χρόνια εμπειρία στο χώρο. Έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες καλλυντικών, ενώ τα τελευταία 9 χρόνια εργάζεται σε γνωστή ελληνική εταιρία εμπορίας καλλυντικών.

Η Γεωργία είναι μια εργαζόμενη μητέρα, η οποία ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Αγίου Δημητρίου θα συμβάλλει ουσιαστικά στην προσπάθειά μας με την δυναμικότητα της, το ήθος και τις αξίες της.

Φοιρός Θανάσης

Ο Θανάσης Φοιρός γεννήθηκε στην Αυστραλία και μένει στον Άγιο Δημήτριο από το 1969. Η οικογένεια του, ο πατέρας του Αλέξανδρος και η μητέρα Κατερίνα, το γένος Γκιώνη, διατηρούσε για πάνω από 40 χρόνια μαγαζί εστίασης στην κεντρική αγορά του Αγίου Δημητρίου.

Ο Θανάσης Φοιρός είναι πατέρας δύο αγοριών, τον Αλέξανδρο και τον Γιάννη. Ασχολήθηκε ενεργά με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟ Αγίου Δημητρίου επί σειρά ετών.

Ο Θανάσης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου συμβάλλοντας με την πολύτιμη εμπειρία του από την αγορά της πόλης στην προσπάθειά μας για στήριξη της τοπικής αγοράς.

Φουστέρης Ανδρέας

Ο Ανδρέας Φουστέρης, του Βασιλείου και της Χριστίνας, γεννήθηκε το 1976 και είναι γέννημα θρέμμα Μπραχαμιώτης. Είναι παντρεμένος με τη Στυλιανή Χρυσοβέργη και πατέρας ενός 12χρονου αγοριού.

Αποφοίτησε από Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στον "Σκλαβενίτη". Έχει εκλεγεί Β' Γραμματέας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου.

Με τον Ανδρέα μοιραζόμαστε κοινές αγωνίες για την ανάγκη στήριξης των σχολείων και των παιδιών μας εκ μέρους του Δήμου, ένα από τους σημαντικότερους πυλώνες της αποστολής που καλείται να υπηρετήσει μια δημοτική αρχή.

Χάλαρη Ευαγγελία

Η Ευαγγελία Χάλαρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο, κατοικεί στην περιοχή του Ασυρμάτου, και είναι μητέρα δύο αγοριών.

Είναι ιδιωτική υπάλληλος και στο παρελθόν έχει απασχοληθεί σε υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Η Ευαγγελία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου επιδιώκοντας να εκφράσει τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των κατοίκων του Ασυρμάτου, μια ιδιαίτερα επιβαρυμένη περιοχή της πόλης.

Χριστοδουλάκης Φαίδων

Ο Φαίδων Χριστοδουλάκης γεννήθηκε στον Άγιο Δημήτριο το 1976 με καταγωγή από Κρήτη και Αιτωλοακαρνανία. Είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού από τη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2010 και του 2014 με την παράταξη του κ. Φάνη Οικονομάκου.

Ο Φαίδωνας είναι καλός φίλος, ισχυρό στήριγμα και ένας από τους ανθρώπους που με έκαναν να αγαπήσω τον ευλογημένο τόπο του Αγίου Δημητρίου. Εκφράζει αυθεντικά την ψυχή του Μπραχαμιώτη. Με τιμά ιδιαίτερα η υποψηφιότητά του με το ψηφοδέλτιο της Πρωτοβουλίας Αγίου Δημητρίου και τον ευχαριστώ θερμά για αυτήν την επιλογή του.

Χρονίου Δημήτρης

Γεννήθηκε το 1978 στον Άγιο Δημήτριο, από οικογένεια εγκατεστημένη στον Δήμο από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, όπου κατοικεί έως σήμερα. Είναι απόφοιτος του Πειραματικού Γυμνασίου/Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής Νέας Σμύρνης και του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά και κατέχει μεταπτυχιακό (MBA) στην Οργάνωση Διοίκηση Επιχειρήσεων από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Εργάζεται από δεκαπενταετίας ως τραπεζικός υπάλληλος, με ειδίκευση στη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο Δημήτρης Χρονίου κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου, συστρατευόμενος με την προσπάθειά για τοπική ανάπτυξη και αλλαγή σελίδας στην πόλη.