Μήνυμα προς τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων

Αγαπητοί μαθητές, συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες. Όλοι οι εξεταζόμενοι είστε επιτυχόντες! Περάσατε από την πρώτη μεγάλη σας πρόκληση. Όσοι εισαχθήκατε στην πρώτη σας επιλογή, σκεφτείτε ότι τωρα αρχίζει μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση. Όσοι δε τα καταφέρατε, σκεφτείτε ότι μια εξέταση τριών ωρών, δε σας χαρακτηρίζει και ακολουθήστε τα ταλέντα σας, γιατί τώρα αρχίζει μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση.

Ευχόμαστε το λαμπρό μέλλον που ξεπροβάλλει μπροστά σας να είναι η αλλαγή που προσμένουμε ως πολίτες και ως κοινωνία. Η νέα γενιά είναι η ελπίδα για τη εξέλιξη της πατρίδας μας. Χρειαζόμαστε τη γνώση και την διάθεσή σας. Αυτό που επιλέξατε ή θα επιλέξετε να ακολουθήσετε, θα το κάνετε για υπόλοιπο της ζωής σας. Να το κάνετε όσο καλύτερα μπορείτε! Περιμένουμε θαυμαστά αποτελέσματα από εσάς.

Αγαπητοί γονείς, στηρίξτε τα παιδιά σας σε κάθε τους βήμα. Υπομονή, επιμονή και κατανόηση. Είστε το μεγαλύτερο στήριγμα τους και η ανιδιοτελής αγάπη σας είναι το μόνο που χρειάζεται για να δημιουργηθούν οι Πολίτες και Επιστήμονες του Αύριο.

Για την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου

Λεωνίδα Ελένη