Απαράδεκτο να διασύρεται ο Δήμος Αγίου Δημητρίου

Με στόχο την αξιόπιστη ενημέρωσή μας για το συμβάν που αναδείχθηκε στα ΜΜΕ αναφορικά με την ηλικιωμένη και τον εγγονό της που βρέθηκαν άστεγοι στην περιοχή μας, επισκεφτήκαμε μαζί με την συντονίστρια Κοινωνικής Πολιτικής της Πρωτοβουλίας κα Βασιλική Βαζαίου τα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Εκεί μας υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Χαράλαμπος Μπέλλος και ο προϊστάμενος του αρμόδιου τμήματος της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Αθανάσιος Μπαμπάνας, οι οποίοι μας ενημέρωσαν αναλυτικά για το συμβάν και τις ενέργειες των υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Δημητρίου για την καλύτερη διαχείρισή του.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι σε σχέση με την αρχική εντύπωση που είχαμε αποκομίσει βάσει των δημοσιευμάτων τα οποία χρέωναν σε ολιγωρία των υπηρεσιών του δήμου την κατάσταση που δημιουργήθηκε, η πραγματική εικόνα που μας παρουσιάστηκε ήταν ριζικά διαφορετική, γεγονός που μας ικανοποίησε ιδιαίτερα και συγχαρήκαμε θερμά τον κ. Μπέλλο για τις ενέργειες του ιδίου και της υπηρεσίας του.

Παραμένει για εμάς ένα μείζον ζήτημα για το οποίο οφείλουμε να εγκαλέσουμε τη δημοτική αρχή ως προς την εικόνα που διαμορφώθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο λόγω της εσφαλμένης πληροφόρησης που διοχετεύτηκε προς αυτά από τους Γιατρούς του Κόσμου με αποτέλεσμα να διασύρεται η πόλη μας επί πέντε ημέρες στον τύπο, ηλεκτρονικό και μη.

Ζητούμε από τη δημοτική αρχή να τοποθετηθεί άμεσα απαιτώντας από τους Γιατρούς του Κόσμου να ανασκευάσουν.

Για την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου

Αλέξανδρος Αρβανιτάκης