Προσχώρηση του Βασίλη Τριάντη στην Πρωτοβουλία

Ο Βασίλης Τριάντης γεννήθηκε το 1962 στον Άγιο Δημήτριο, όπου και διαμένει μέχρι και σήμερα. Αποφοίτησε από το Στρογγυλό και στη συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία και πληροφορική. Απασχολείται δε ενεργά σαν δημοσιογράφος από το 1979, μέχρι και σήμερα. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Η επαγγελματική του ενασχόληση με τη δημοσιογραφία, περιλαμβάνει συνεργασίες σε εφημερίδες, περιοδικά, τηλεοπτικούς, ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλά και σε ηλεκτρονικά μέσα.
Πιο συγκεκριμένα εργάστηκε, μεταξύ άλλων, στο συγκρότημα Βελλίδης (εφημερίδες Μακεδονία – Θεσσαλονίκη 1978-1996), την εφημερίδα “Ελευθερία Καλαμάτας” (1996-2000), την εφημερίδα Espresso (2001-2010) και την εφημερίδα Live-sport (2012-2018). Επίσης, είναι ιδιοκτήτης – εκδότης του ηλεκτρονικού περιοδικού Mensday.gr.

Παράλληλα, είναι έντονα δραστηριοποιημένος στο χώρο των Social Media και διατηρεί δικά του σάιτ.

Ο Βασίλης Τριάντης στηρίζει την προσπάθεια μας στην Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου αναλαμβάνοντας χρέη υπεύθυνου γραφείου τύπου στην ομάδα Επικοινωνίας της Πρωτοβουλίας.